fbpx

Workshops og oplæg

Jeg synes, noget af det fedeste er at vidensdele og undervise. Selv er jeg vild med at lære nyt, både indenfor felter jeg allerede ved en del om, men også om helt nye ting. Igennem de sidste 14 år har jeg stået i mange workshops- og undervisningssituationer – lige fra SMS-kursus for pensionister, impro-teater workshops på en højskole, lærervikar i folkeskolen til workshops om storytelling i markedsføring.  

Noget af det bedste i verden er aha-oplevelser, når ny viden går op i en højere enhed og hjernen siger ping! Herunder er en oversigt over de oplæg og workshops, jeg allerede har på repertoiret.

NY WORKSHOP D. 19/5 22 👇

Sådan bruger du storytelling effektivt i din markedsføring

– Hvilken historie vil du fortælle?

Du er garanteret stødt på ordet storytelling i forbindelse med markedsføring, men hvad dækker det egentlig over og hvordan er det lige man bruger det?

Oplægget er til dig, der gerne vil blive bedre til at markedsføre din virksomhed, og ønsker at blive klogere på storytelling. Du får konkrete redskaber, som du kan arbejde videre med i din virksomhed.

Storytelling hænger tæt sammen med brand og identitet, så hvis du grubler over, hvordan du fremstår i dine kunders øjne, så er oplægget noget for dig.

Lær at lave designs til sociale medier

– med gratisprogrammet Canva

Et oplæg der henvender sig til dig, der gerne selv vil lave lækre grafiske designs til de sociale medier.

I denne introduktion til gratisprogrammet Canva, lærer du både de basale funktioner, samt gode tips og tricks, der får dine designs til at sige POW!

Canva er et utroligt brugervenligt værktøj og har en stor samling af flotte billeder og grafiske elementer, så du nemt og hurtigt kan skabe professionelle designs – også selvom du er nybegynder.

Lær at skrive interaktive tekster

– med gratisprogrammet Twine

I spændingsfeltet mellem tekst og spil ligger interaktive historier. Her kan læseren interagere med teksten og træffe valg, der har konsekvenser for historiens udfald.


Vælger helten at angribe dragen eller lader han landsbyboerne i stikken? Hvordan slipper du ud af det hjemsøgte hus? Hvad betyder dine valg for rumstationens fremtidige overlevelse?

Slip dine historier løs og gør dem interaktive!


I workshoppen får du både kreative skriveøvelser og teknisk undervisning til at arbejde med forgrenede fortællinger i gratisprogrammet Twine.

Få skriveguiden
Skriv bedre med 10 nemme skrivetips

Skriveguide

og tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks til din kommunikation og markedsføring.