fbpx

Workshops og oplæg

Jeg synes, noget af det fedeste er at vidensdele og undervise. Selv er jeg vild med at lære nyt, både indenfor felter jeg allerede ved en del om, men også om helt nye ting. Igennem de sidste 14 år har jeg stået i mange workshops- og undervisningssituationer – lige fra SMS-kursus for pensionister, impro-teater workshops på en højskole, lærervikar i folkeskolen til workshops om storytelling i markedsføring.  

Noget af det bedste i verden er aha-oplevelser, når ny viden går op i en højere enhed og hjernen siger ping!


Har du et ønske til et oplæg eller har du spørgsmål til de nævnte workshops og oplæg, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Kom godt i gang med Canva

– introduktion og workshop i Canva

Har du hørt om Canva og måske haft kigget lidt på det, men er aldrig rigtig kommet i gang?

Så er her en fantastisk mulighed for at komme godt fra start!

 

I denne workshop bliver du introduceret for Canvas basisfunktioner og du får tips og tricks til at arbejde nemmere, hurtigere og skabe flottere designs. Du får lov at prøve tingene af selv med øvelser, så du får hands on erfaring og kan arbejde videre selv med programmet efter workshoppen.

 

Workshoppen kan tilpasses til dine ønsker, så skriv gerne, hvad du gerne vil bruge Canva til og have ud af workshoppen. Vil du skabe PowerPoint-præsentationer med wow-faktor? Eller opsætte en workbook til dine kunder/elever/klienter/heldige personer?

introduktion til canva

Sådan bruger du storytelling effektivt i din markedsføring

– Hvilken historie vil du fortælle?

Du er garanteret stødt på ordet storytelling i forbindelse med markedsføring, men hvad dækker det egentlig over og hvordan er det lige man bruger det?

 

Oplægget er til dig, der gerne vil blive bedre til at markedsføre din virksomhed, og ønsker at blive klogere på storytelling. Du får konkrete redskaber, som du kan arbejde videre med i din virksomhed.

 

Storytelling hænger tæt sammen med brand og identitet, så hvis du grubler over, hvordan du fremstår i dine kunders øjne, så er oplægget noget for dig.

Kreative workshops

– RPG Maker MV, Twine og LynLit

Udover workshops om kommunikation og markedsføring, afholder jeg også workshops i det mere kreative hjørne.

 

Lær at lave computerspil med RPG Maker MV, at skrive interaktive tekster og tekstpil med Twine eller få gang i ordene med skriveworkshoppen om LynLit.

 

Du kan læse mere om mine kreative workshops på min forfatterhjemmeside, Et Kapitel Mere.

 

Få skriveguiden
Skriv bedre med 10 nemme skrivetips

Skriveguide

og tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks til din kommunikation og markedsføring.