fbpx

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

NP Kommunikation
Stationsvej 69
5792 Årslev
CVR nr.: 40322108
Email: kontakt@npkommunikation.dk

Priser

Hos NP Kommunikation tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling

NP Kommunikation modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og ekskl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Fortrydelsesret

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter, der tages i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet, så er det taget i brug og kan ikke fortrydes. Men lever produktet ikke op til din forventning, er du velkommen til at kontakte mig på shop@npkommunikation.dk.

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører NP Kommunikation.
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for NP Kommunikation.

Få skriveguiden
Skriv bedre med 10 nemme skrivetips

Skriveguide

og tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks til din kommunikation og markedsføring.