Om NP Kommunikation

 

NP Kommunikation er et one-woman-band, hvor jeg, Nanna Pedersen, spiller alle instrumenter. Det er de færreste iværksættere og små virksomheder, der har råd til at ansætte en kommunikationsmedarbejder på fuld tid. Det er ellers ærgerligt, for det er ofte her, at den gode kommunikation og markedsføring virkelig kan rykke på noget. Derfor besluttede jeg mig for at kaste mig ud i livet som selvstændig, og hos NP Kommunikation kan du leje din egen kommunikationsmedarbejder på freelancebasis. Jeg står klar til at hjælpe dig videre, uanset om du skal have løst en enkelt opgave, eller ønsker et længerevarende samarbejde.

 

Hvem er jeg?

 

Hej, lad mig præsentere mig selv. Jeg hedder Nanna Pedersen, og jeg elsker alt, der har med kommunikation, formidling og medier at gøre. Jeg bor i et lille rækkehus ved siden af en skov, sammen med min forlovede og vores lille søn.

 

Til daglig arbejder jeg nogle dage fra mit hjemmekontor i Fredericia, og andre dage fra min kontorplads på Den Fynske Spilfabrik i Årslev. På den måde er der både plads til ro og fordybelse i en travl hverdag, og ikke mindst kreative in puts fra andre seje iværksættere.

 

Min baggrund: Uddannelse og kompetencer

 

Jeg har altid interesseret mig for mennesker og medier, og ikke mindst, hvad der sker i samspillet mellem dem. Længe troede jeg, at jeg skulle gå journalistikkens vej, og i gymnasiet deltog jeg i Fyens Stiftstidendes sommerskole.

Interessen flyttede dog fokus fra journalistik til kommunikation. Derfor blev det til en bachelor i International Virksomhedskommunikation med medier fra Syddansk Universitet.

 

Min uddannelse har givet mig et solidt fagligt grundlag for at arbejde med kommunikation og markedsføring. Efter bacheloren har jeg haft et stort behov for at komme væk fra skolebænken, ud i den virkelige verden og få jord under neglene. Det giver mig værdi og energi at levere et godt stykke arbejde, og på den måde være med til at gøre en forskel.

Siden min studietid har jeg arbejdet i kommunikationsafdelingen ved Fredericia Kommune og hos Kanalbyen i Fredericia. Derudover er jeg Google certificeret i Grundlæggende Digital Markedsføring.

Min fritid er fyldt med kreative projekter

 

Jeg er et utroligt nysgerrigt menneske, som elsker at lære nye ting og at blive endnu bedre. Ofte er det ting, som bygger videre på min faglighed fx lettere programmering eller billedredigering, men det kan også være noget helt andet såsom dyrkning af køkkenhave eller yoga.

At være kreativ er helt essentielt for mig – jeg kan slet ikke lade være. I min fritid har jeg altid gang i mindst ét kreativt projekt. I øjeblikket arbejder jeg på computerspillet The Cursed One, et hyggeligt old school adventurespil udviklet i RPG Maker MV. Desuden brygger jeg på en børnebog sammen med illustratoren Lea Hoffmann. Mine fritidsinteresser har altid haft historiefortælling som omdrejningspunkt. Tidligere har jeg blandt andet: dyrket drama og teatersport; været med til at skabe interaktive universer og fortællinger for børn og unge ved Lyng Fritidscenters Torsdagsrollespil; og været en af de primære drivkræfter på et amatørfilmsprojekt.