fbpx

Om NP Kommunikation

Jeg skabte NP Kommunikation, fordi jeg tror på, at god kommunikation er grundlaget for succes – både i virksomheder og samfund.

Derfor hjælper jeg virksomheder, selvstændige og foreninger med at kommunikere tydeligt, ærligt og skarpt – især på skrift. 

 

God kommunikation er:

Hos NP Kommunikation får du ikke et bureau, du får den personlige kontakt til mig, Nanna Pedersen. Det er din garanti for, at din opgave altid lever op til de samme standarder og har den samme kontaktperson.

Jeg lægger vægt på et godt samarbejde, da kommunikationen i sidste ende skal have jer som afsender. Derfor er en af mine spidskompetencer at tune mig ind på jer som virksomhed eller forening, og ramme den rigtige tone of voice, så jeres kommunikation stadig lyder som jer.

 

NP Kommunikation blev etableret i foråret 2019.

Om Mig

Jeg hedder Nanna Pedersen og jeg elsker alt, der har med kommunikation, formidling og medier at gøre. Til daglig arbejder jeg nogle dage fra mit hjemmekontor i Fredericia og andre dage fra min kontorplads på Den Fynske Spilfabrik i Årslev. På den måde er der både plads til ro og fordybelse i en travl hverdag, og ikke mindst kreative in puts fra andre seje iværksættere.

Min historie

Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle være selvstændig og kendte heller ingen, der var det. Men ad livets snørklede veje, endte jeg dér, som iværksætter.
Uden den store viden eller netværk kastede jeg mig ud i det, satte mig ind i skatteregler, bogføring, hjemmesideopbygning. Opsøgte netværksgrupper og faggrupper. Bød ind på opgaver og hev nogle stykker hjem. Pludselig var jeg i gang med at skrive tekster, lave copy editing, projektkoordinering, Facebook-annoncering, undertekster og meget mere. Jeg er ikke stoppet siden.

 

Min faglige baggrund

Jeg har altid interesseret mig for mennesker og medier, og ikke mindst, hvad der sker i samspillet mellem dem. Længe troede jeg, at jeg skulle gå journalistikkens vej, og i gymnasiet deltog jeg i Fyens Stiftstidendes sommerskole.

 

Interessen flyttede dog fokus fra journalistik til kommunikation. Derfor blev det til en bachelor i International Virksomhedskommunikation med medier fra Syddansk Universitet.

Min uddannelse har givet mig et solidt fagligt grundlag for at arbejde med kommunikation og markedsføring.

 

Siden min studietid har jeg været i praktik ved kommunikationsafdelingen ved Fredericia Kommune og ansat hos Kanalbyen i Fredericia.

 

Min fritid er fyldt med kreative projekter

At være kreativ er helt essentielt for mig, jeg kan slet ikke lade være. I min fritid har jeg altid gang i mindst ét kreativt projekt. Blandt andet har jeg udgivet computerspillet The Cursed One, et hyggeligt old school adventurespil udviklet i RPG Maker MV.

 

På Instagram har jeg en forfatterprofil, hvor jeg deler ord og LynLit under navnet Et Kapitel Mere.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Er du nysgerrig på, hvad jeg kan gøre for dig? Send mig bare en mail, jeg svarer gerne på spørgsmål eller sender et uforpligtende tilbud.

Få skriveguiden
Skriv bedre med 10 nemme skrivetips

Skriveguide

og tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks til din kommunikation og markedsføring.