fbpx

Korrektur-pakker

Jeg tilbyder forskellige korrekturpakker alt efter, hvad du har brug for. Måske har du bare brug for hjælp til et par kommaer eller også vil du gerne have strammet din tekst lidt op i kanterne. Du finder de tre niveauer af korrekturløsninger herunder. Kan du ikke finde det, du skal bruge eller er du i tvivl om, hvilken kategori du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte mig. Så finder vi den løsning, der passer bedst til netop dig.

Basispakken

Med basispakken får du grundlæggende korrekturlæsning af din tekst. Din tekst bliver rettet for tastefejl, grammatiske fejl og fejl i tegnsætningen. En god løsning for dig, der ikke vil bekymre dig om nutids-r eller drilagtige kommaer, eller bare har brug for et ekstra sæt øjne.

Luksuspakken

I Luksuspakken får du alt fra Basispakken, plus kommentarer til dit ordvalg og formuleringer. Hvor Basispakken fokuserer på det mere ”tekniske”, får du med Luksuspakken også feedback på dit sprog. Helt konkret, markerer jeg i teksten, hvor du skal være opmærksom og kommenterer på indholdet (måske ligesom din dansklærer gjorde i skoletiden). Pakken er for dig, der vil sikre et professionelt og tydeligt sprog i din tekst.

VIP-pakken

Med VIP-pakken får du det hele. Du får selvfølgelig både Basis- og Luksuspakken, plus forbedringer af din tekst. Hvor du i Luksuspakken får kommentarer og forslag til, hvad du kan gøre bedre – ja, så gør VIP-pakken arbejdet for dig. Du får forbedret din tekst med omformuleringer, lettere omstrukturering af sætninger og mindre omskrivelser af steder i teksten, der trænger til at blive skarpere. Kort sagt, din tekst bliver strammet op, men beholder din tone, dit sprog og dit budskab.

Få skriveguiden
Skriv bedre med 10 nemme skrivetips

Skriveguide

og tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks til din kommunikation og markedsføring.