fbpx

Mangler du et par friske øjne til at læse din tekst igennem? Jeg tilbyder korrekturlæsning og redigering af tekster i forskellige løsninger, alt efter dit behov. En tekst fyldt med slåfejl eller grammatiske svipsere kan i værste fejl skræmme kunder væk og give et forkert billede af dig og din virksomhed. Det kan være næsten umuligt at læse korrektur på sine egne tekster, så få et par nye øjne til at læse din tekst igennem for at være på den sikre side.

Hvis det du leder efter ikke er listet her, så hjælper jeg dig stadig gerne. Send mig bare en mail med dit projekt eller opgave, så sender jeg gladeligt et uforpligtende tilbud til dig.

korrektur

Basispakken

Du får grundlæggende korrektur, der indeholder slåfejl, grammatiske fejl og tegnsætning.

Læs mere

Luksuspakken

Her får du alt i Basispakken + kommentarer til ordvalg og formuleringer.

Læs mere

vip-pakken

Du får både Basis- og Luksuspakken + forslag til forbedringer af teksten.

Læs mere

Redaktør

Skal du bruge hjælp til en længere tekst fx en e-bog, et prospekt eller et projekt, kan du med fordel bruge en redaktør. Med en redaktør får du feedback på indholdet af din tekst, og en der holder overblikket og sørger for, at der er en rød tråd igennem det hele.

Læs mere her.

Copy-editing

Copy-editing henvender sig til tekster, der er oversat fra engelsk til dansk, og mangler en gennemgang for at sikre, at tekstens overordnede pointer skinner igennem, og at det er oversat til et læseligt og forståeligt dansk.

Læs mere her.

Få skriveguiden
Skriv bedre med 10 nemme skrivetips

Skriveguide

og tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks til din kommunikation og markedsføring.